Skojade lite med Snapchat

Vilken fin helg det blev med hela familjen här (nästan)! I fredags gick jag och sonen på bio och såg Dr Strange, den senaste (tror jag) av Marvel-filmerna. Riktigt underhållande tycker jag, även om jag hittills har gillat Deadpool mest 🙂 . Helgen har annars mest innehållit mat och prat med våra familjer och det har verkligen varit behagligt och mysigt. Igår på kvällen hade jag en tanke om att besöka Iksu för lite träning, men så blev det handarbete med mitt nya stickprojekt istället. Skönt det också.

Dr Strange

Tiden har använts till samtal med våra nära och kära, så datorn och mobilen har fått bero lite. Förutom då vi hade riktigt kul på lördag efter middagen med massor av skratt när vi skojade litegrann med Snapchat 🙂 . Det blev massor av skratt!

Vit orkide

Är så himla glad och tacksam över de fina blommorna som jag fick i lördags, orkidéer är verkligen mina favoritblommor! Här en vit fin sådan.

Cerise orkide

Den cerise orkidén var också jättefin och bilden gör den inte riktigt rättvisa.

Amaryllis

Snart är det dags för julblommor och amaryllis är så fin, denna slog ut igår och vilken fin färg den har!

Idag har det varit full fart hela dagen med en mängd bra möten och samtal, så det var skönt att avrunda dagen med ett besök på Iksu plus för ett pass bodypump. Idag var jag lite seg och trött, tror mest det är regnet och mörkret som påverkar, så jag tänkte bara köra lätta vikter idag. Lyckades nästan helt med det 🙂 .

Bodypump iksu plus november

Men det ska sägas, det är inte helt enkelt att bara använda lätta vikter på ett pass, särskilt när man har kommit igång. Men intellektet vet att det är bra att variera sig med sin träning. Och idag vann intellektet 🙂 . Men jag får verkligen jobba med huvudet som vill säga åt kroppen att köra hårdare träning. Det får vänta till en annan dag.

Imorgon väntar en arbetsdag med tid för att ta igen jobb som ska göras, efter några dagar på resande fot så blir det bra med en kontorsdag innan det är dags för Bryssel senare denna vecka. Mer om det senare.

Trevlig måndag!