Framsteg

Insåg nyss att det är dags att ta en kort lunch, tiden har bara rusat iväg idag. Det blir så efter ett par dagar borta från jobbet. Förmiddagen har ägnats till stor del åt skrivjobb, remisser och mejlboxen så det har inte funnits tid till några pauser under förmiddagen. Kaffekoppen intogs stående (jag står ju alltid på kontoret) vid datorn och nu blir det en mycket lätt lunch bestående av frukt. Ja jag vet, det är ingen riktig mat, men detta är verkligen ett undantag för mig. Kommer inte ens ihåg förra gången jag jobbade på lunchen utan att äta mat, ja lagad mat alltså.

Nog för att ett äpple om dagen håller doktorn borta från magen, men inte räcker det någon längre stund som mat direkt. I alla fall inte för mig. Men det är snart dags för ett möte direkt efter lunch och denna dag är ett som sagt ett undantag gällande lunchen. Det lär nog kompenseras med en kraftigare middag om jag känner mig själv rätt, så om några timmar blir det balans igen 🙂 . Mat är gott och självklart viktigt, det brukar snarare vara en utmaning att inte äta för mycket eller för snabbt för mig.

Promenerade till jobbet i morse, faktiskt skönt att gå tycker jag. Lite småbesviken på att inte ha någon direkt träningsvärk efter gårdagens bodypump, men det får jag nog ta igen någon annan gång. Är faktiskt glad över att känna att de vikter jag tidigare tyckt var på gränsen till för jobbiga inte längre ger mig träningsvärk. Framsteg! Idag får jag hålla till godo med några kilometers promenad, ska bli intressant att se hur mycket det faktiskt blir senare i kväll.

Nu på lunchen väntar lite förberedelser inför plenaret i Regionkommittén som jag ska delta på senare i december. Deadline är klockan 13 så det är dags att sätta fart med det. Sen blir det mer skrivjobb innan mötet startar.

Trevlig tisdag!