Sticka på flyget

Onsdag och jag är just nu på Arlanda och väntar på boarding till Bryssel. Imorgon är det utskottsmöte i Regionkommittén och med anslutning från Umeå så hinner man inte åka över dagen som det faktiskt går att göra om man finns i Stockholm.

På väg till Bryssel

Ganska dimmigt hemma i Umeå och här är det lite klarare även om dagsljuset snart är på väg att försvinna.

Ser fram emot en intressant mötesdag imorgon och tänkte återkomma lite till det senare.

Nu har jag äntligen hittat rundstickor av bambu och passade på att skicka efter ett par sådana. Frågade i säkerhetskontrollen i Umeå om man får ha dem i handbagaget och han sa att det går bra. Så då är det ju alldeles lysande att kunna sticka på flyget!

Jag läser ju böcker när jag reser och jag är mitt inne i Keplers senaste som är mycket välskriven och spännande. Rekommenderas!

Nu verkar det som att det närmar sig med boarding till Bryssel. Glömde paraplyet hemma så det är bara att hoppas på uppehåll och inget regn där.

Trevlig onsdag!