Funktionellt och snyggt

Idag blev det en smidig resa till Bryssel utan egentligen nån väntetid alls. Likaså var det en snabb, smidig och trevlig incheckning på hotellet där jag just nu är.

EU parlamentet

På planet från Arlanda gjorde jag en mycket ovanlig sak, jag köpte ett par hörlurar till mobilen. Minns faktiskt inte sist jag handlade något över huvud taget på flyget. Men nu slog jag till på ett par trådlösa lurar som var snygga. Och svenska ?.

Nya hörlurar

Tekniska prylar ska självklart vara funktionella men även snygga. Och dessa var snygga! Laddar dem just nu och hoppas att de också är riktigt bra. Har ju några timmar att hinna använda dem på resan hem imorgon.

När jag landade så såg jag nyheten om att det inte blir någon norrländsk storregion 2019, utan om det eventuellt blir så är det många år till dess. Såg att maken blivit intervjuad och även för riksnyheterna så det ska jag kolla in strax.

Trevlig onsdag!