Premiäranvändning i Bryssel

Då var mötet i Bryssel klart för min del denna vecka. Intressanta diskussioner om asylfrågorna och det är inte svårt att förstå att det tar tid att komma överens i vissa frågor. T ex Grekland och Ungern har ju inte direkt samma syn på migrationen till Europa som exempelvis Tyskland och Sverige. Sen är det förstås så att det varierar mellan olika ledamöter också.

CIVEX november

Precis som hemma i Sverige så har vi olika syn på situationen och vad som behöver göras men vi är överens om att dagens situation inte är hållbar.

Precis som vanligt ska det bli riktigt skönt att komma hem, strax efter midnatt om allt är i tid. Känner mig lite tröttare än vanligt men tror att det har en del att göra med högt tempo och mörkret. Ingen direkt superkombo, men att sova bra hjälper ju. Och träningen förstås, icke att förglömma.

Det är ännu ett tag kvar innan boarding så jag tänkte premiäranvända mina nya hörlurar. Till och med ett snyggt fodral av läder följde med, pluspoäng!

Fodral Sudio

Skönt väder här i Bryssel, idag kikade solen fram på eftermiddagen och det har varit elva plusgrader. Behaglig temperatur. Dags att testa lurarna och ta fram boken i mobilen. Tänk så kul det är med fungerande teknik! ?

Trevlig torsdag!