Säsongens sista möte i Stockholm är avklarat

Idag är jag nöjd med många möten och samtal som har varit väldigt bra. Internationella beredningen här på SKL har avslutat årets sista möte för ett tag sen och det var sen dags att önska God Jul till vännerna där. De flesta såg fram emot en bra julledighet och vi pratade om att den här höstens varit ovanligt intensiv.

När jag är här så är jag tjänstledig från mitt civila jobb, men det har ändå blivit en del jobbande under dagen och eftermiddagen. Vissa ärenden måste tas om hand ändå. Kanhända jämnar det ut sig i det långa loppet, vem vet.

Igår kväll blev det mycket trevligt med våra partivänner i SKL och skrattmusklerna fick jobba rejält. Precis som det brukar vara. Våra egna trubadurer Patrik Strömer och Tobias Sjö underhöll oss traditionsenligt och de är duktiga. I vanlig ordning blir det liksom inte jul på riktigt om man inte får höra “Staten och kapitalet” framförd av dessa herrar ?.

Vi fick även detta roliga klistermärke med en djupare tanke bakom ?.

Jag är ju gift med en generös man som är omtänksam och snäll, och det är en av många saker jag uppskattar mycket hos honom. Dock så tycker jag att generositeten att även dela med sig av förkylningsbaciller inte behöver finnas ?. Just i det fallet så tycker jag att man kan vara lite egoistisk och hålla dem för sig själv.

Så jag gör som jag brukar, jag ignorerar att det börjat sticka i halsen och kännas som bomull i huvudet och tänker att jag inte ska bli förkyld. Så får vi se hur det funkar. Det blir att värma bastun när jag kommer hem imorgon och jag är glad över att ha en ledig dag med bara ett kortare uppdrag imorgon eftermiddag.

Orkar jag så blir det att göra ett par ärenden när jag landat hemma imorgon. Den som lever får helt enkelt se.

Trevlig torsdag!