Dyraste mackan hittills

Väntar en stund på Arlanda just nu och innan det är dags för boarding så började det kurra i magen. Det är ganska lugnt här på inrikes just nu, total kontrast gentemot torsdagseftermiddagar kan man säga.

Är glad över några timmars ledighet, det känns bra som omväxling. Samtidigt är det behagligt att inte ha så mycket kvar på listan över saker som behöver göras. Kommer på mig själv med att sitta och småfnissa åt en rolig podd som jag började lyssna på nu, David Batra och Anna Sahlin som i just detta avsnitt samtalar med Fredrik Lindström.

Köpte den sannolikt dyraste mackan hittills, mest för att det var samma höga pris på den som de inplastade trekantiga mackorna. En macka och vatten kostade 117 riksdaler. ?

Nåja, får väl bara trycka i mig den och gå vidare liksom. Frukt för 40 spänn kändes också extravagant. Får käka när jag landar hemma istället.

Har ett uppdrag senare i eftermiddag som jag hoppas inte tar så lång tid, det borde gå rätt snabbt. Sen blir det ledigt hemma med Anders när han kommer hem från Stockholm. Najs.

Trevlig fredag!