Nu är det harmoni igen

Det här med söndagar är skönt tycker jag, i synnerhet när man har förmånen av att ha en ledig sådan som jag har haft idag. Vädret har varit skönt idag så jag och maken passade på att få både dagsljus och friskluft mitt på dagen idag, det gäller ju att passa på så här ett par dagar innan det vänder mot ljusare tider igen.

Har pysslat med mitt stickprojekt igår och såg att jag hade missat och stickat fel färg på en rad, så det blev till att repa upp en dryg decimeter av stickningen och göra om. Det tog sin tid, faktiskt längre tid än själva stickningen. Gör om gör rätt blir alltid bättre i slutänden. Så nu är det harmoni igen 🙂 .

Var lite sugen på att åka skidor idag, men lyssnade på kroppen eller kanske framför allt halsen och tog en lugn dag hela dagen. Så nu känns det bättre. Förhoppningsvis bryter det inte ut nån förkylning, men osvuret är bäst. Under eftermiddagen har jag även förberett lite inför den kommande veckan som kommer att innehålla politik och jobb, ungefär som flera av mina veckor har sett ut under den gångna hösten.

Imorgon är det fullmäktige, den sista för säsongen och som verkar bli ett långt möte. Det är ett flertal interpellationer som ska besvaras utöver beslutsärendena som bland annat är justering av budgetramar, inköps- och upphandlingspolicy och motion om kameraövervakning i det offentliga rummet. Dock brukar det kunna vara andra frågor som tar upp den mesta tiden, så det återstår att se var den mesta tiden för debatt kommer att läggas imorgon.Samhällsfrågor är intressanta och det skulle vara bra om större del av tiden rent generellt lades på framtidsfrågor för Umeå, det som kan förändra och spela roll.

Nu ska jag fortsätta mitt hemmapyssel och sen blir det nog en tidig kväll. Det är dags att ta sats inför den sista veckan innan jul och köra på fram tills dess.

Trevlig söndag!