Vill mata på med fakta

Idag har det varit en lugn och relativt händelselös dag, helt underbart. Det är så skönt att kunna få såna dagar också, utan att känna nån som helst stress över att det inte händer särskilt mycket. Frukost, träna en timme och sen läsa i solstolen, kan det bli bättre? Riktig vila och avkoppling för både kropp och knopp.

Jillian Michaels är en inspiratör som jag tycker har många goda tankar.

Många bra samtal där tankar och idéer får knådas och diskuteras och att det finns tid för det. Vilken fin tillgång det är att kunna diskutera högt som lågt med sin man. Inga tankar är för dumma eller konstiga. Eller jo, det kan de ju såklart vara, men ni fattar. Bara att kunna prata om vad som helst och sen låta tystnaden tala en stund är guld värt.

Här är klockan halv fem och jag tycker att det är så härligt att solen fortfarande skiner och det är ljust ute. Tankar energi för fulla muggar dessa dagar.

Har några politiska funderingar som jag kanske återkommer till senare, om andan faller på. Allt som händer i omvärlden är ju faktiskt i någon form och mening politik, samhällsfrågor.

Läser lite sporadiskt idag, det går i vågor. Har några olästa titlar som jag ska börja på och så tror jag att jag ska ägna en stund åt Adlibris och se om jag hittar nåt mer som känns intressant. Vill gärna blanda fakta och fiktion och just nu är jag inne i en period då jag verkligen vill mata på med fakta om olika ämnesområden. Som typ boken Hjärnstark. Superintressant.

Nu blir det en stunds vila tror jag, eller i alla fall lite koll på vad som hänt i omvärlden under dagen. Senare ikväll väntar middag med maken i lugn och ro. Semester helt enkelt!

Trevlig tisdag!