Nya mål för 2017

Det är redan torsdag och även här går tiden tydligen, trots att man inte gör så särdeles många knop på dagarna. Ganska skönt att komma in i ett lugnare tempo utan några tider att passa eller saker som ska göras.

Det är ännu några dagar kvar av 2016 men jag har börjat summera mitt år som gått lite smått. Jag gillar att göra det, blir lite av ett bokslut och för mig brukar det vara en bra inledning på det nya året.

Jag har börjat sätta några personliga mål för 2017 och ska se vilka saker jag kan bocka av från min 100 mål-lista som jag gjorde i somras. Det är som att tankar blir tydliga och mer finns på riktigt om man antingen har skrivit ner dem eller bara sagt det högt. Innan dess så är det ju enbart en tanke i huvudet. Så min 100-lista ska uppdateras lite tänkte jag. Dessutom är det roligt att se vad jag har gjort och därmed kan bocka av från listan. Det sporrar!

Ikväll ser jag fram emot att vi ska träffa goda vänner för en bit mat här på ön, kul att det slumpade sig så att vi var här samtidigt. Det är ett populärt ställe att åka till mitt i vintern. Smidigt också med direktflyg från Umeå, särskilt när man kommer hem och då bara har tio minuter tills man är innanför dörren hemma.

Men hemfärden tänker jag inte på nu, istället är det långa dagar med dagsljus, sol och värme som gäller. Underbart att ha möjligheten att kunna åka hit för det, det är jag ödmjukt tacksam för.

Trevlig torsdag!