Toan i Tierp och skratt på semestern

Igår kväll köpte jag en ny bok och jag började läsa den lite smått imorse. Har redan hunnit skratta en hel del av alla följdfrågor som dyker upp i huvudet ?.

Boken är David Batras senaste “Nu är toan i Tierp invigd” och den är riktigt kul. Går snabbt att läsa också och för den liksom jag gillar språk och lingvistik är den himla kul. Rekommenderas!

Har laddat ner några avsnitt av hans podd också och där utvecklar de mer om alla följdfrågor som uppstår av att läsa små notiser från tidningar runt om i landet. Så vill du få några skratt så rekommenderar jag en provlyssning. När jag gjorde min sista jobbresa innan jul så hade jag rejält svårt att hålla mig för skratt på planet så jag fick lov att byta avsnitt ?.

Efter frukosten idag blev det ett besök i gymmet här på hotellet och en halvmil på cykeln där innan solstolen intogs. Lata sköna dagar så här i årets slutskede. Fortsätter med mitt personliga bokslut av 2016 och smått planerande för 2017.

Trevlig fredag!