Gott slut och en miljon

Så är då årets sista dag här och det är ett händelserikt 2016 som jag summerar för min del. Jag ser fram emot att börja första veckan av 2017 tillsammans med hela familjen, det är som en fin kick off tänker jag.

Jag har en bra känsla för det kommande året och tror att mycket av det man tänker blir som man vill, så jag känner mig positiv ?. I alla fall de saker man själv kan påverka med sin egen attityd förstås. Men ni är kloka så ni förstår såklart.

Vi tog en promenad längs stranden imorse och denna bild får symbolisera mitt 2016 och det kommande 2017.

Jag är också ödmjuk och enormt glad samtidigt som jag är tacksam och lite lite förvånad över att jag redan nu innan året helt är slut har fått mer än en miljon besök på min blogg! Det vågade jag verkligen inte ens hoppas på när jag lanserade denna blogg 17 februari. Tack alla ni som läst och hittat hit! ???

Jag önskar er alla ett Gott Slut och ett riktigt Gott Nytt År! ???

Trevlig lördag!