Välkommen 2017!

Jag tycker om känslan av att ha ett helt nytt år framför sig och att se det som ett någorlunda oskrivet blad med potential att bli riktigt bra. Och idag är det första dagen på det nya året och för min del kunde inte året ha börjat bättre.

Semestern fortsätter ännu en vecka och idag har mina fina ungdomar kommit hit för att få en vecka i solen tillsammans. Helt underbart! Mina vuxna barn som är på väg ut i livet och att kunna få en semestervecka tillsammans är riktig lyx för mig.

Igår hade vi en grymt trevlig nyårsafton tillsammans med goda vänner som också är här på Gran Canaria för lite sol och ledighet. Det blev massor av skratt under kvällen och en bra avrundning av 2016. Fyrverkerierna var rejäla vid tolvslaget och de hade inte sparat på krutet kan man lugnt säga. På den restaurang vi satt på drog de undan taket innan midnatt och det var häftigt att se himlen fylld av vackra färger och former från alla raketer.

Att kunna koppla av i eftermiddagssolen som jag gör just nu är riktigt välgörande och en bra början på det nya året. Tankarna får fara i vilken riktning de vill och tempot är betydligt lägre än för en vecka sen då vi kom hit.

Trevlig söndag!