Ofattbar grymhet

Ännu en lugn och solig dag som jag har fyllt med massor av familjeenergi, så otroligt härligt. Om man nån gång nånsin har funderat på vad som är viktigast i livet så är svaret på det givetvis sina nära och kära.

Jag blir så bedrövad och sorgsen av att se nyheterna om terroristdådet i Istanbul, så oerhört hemskt för de drabbade och deras familjer. Alla ord blir så små när terrorister tar sig rätten att döda oskyldiga människor och till och med barn. Ilskan blir desto större. Det är viktigt att få fast de skyldiga, terrorister ska aldrig få vinna. Jag kan helt enkelt inte förstå eller ta in hur en person kan gå in på ett ställe och helt kallt döda andra människor, det är ofattbart.

Jag började morgonen med att efter frukosten sätta mig på träningscykeln och trampa mig svettig i drygt elva km, det kändes skönt. Faktiskt både under träningen och efteråt. Sen blev det en snabbdusch innan bikini och solstolen intogs. Läser just nu Tre sekunder av Roslund & Hellström som är riktigt bra. Nästan så det är onödigt spännande emellanåt ?. Har en bit kvar men den har varit en bok som jag fastnade i redan efter ett par sidor och så är det inte med alla titlar.

På eftermiddagen gick jag tillsammans med ungdomarna till ett av shoppingcentrumen och det var roligt att kunna få ge dem varsin present där. Det visste de inte om och de fick välja dem själva först. Värmer i hjärtat ❤

Om en stund är det dags för middag med familjen och sen kanske det blir lite kortspel eller nåt annat. Ljuvligt att inte ha planerat nåt utan bara ta allt som det kommer.

Trevlig måndag!