En halvmil och fotbadning

Vilken himla fin dag det blev igår, är så glad och tacksam för denna semester. Det var ganska molnigt igår, men ändå varmt, så jag och maken tog på oss gympadojorna och gick längs strandpromenaden på förmiddagen. Det blev en halvmil i alla fall och det var skönt att röra på sig lite.

Det blev också lite fotbadning i havet, det har varit mestadels röd eller gul flagg som varnar för starka undervattensströmmar de dagar vi har varit vid havet. Inte för att det är nåt problem för denna badkruka ?. Jag badar väldigt sällan ändå, jag är en riktig landkrabba.

Sen använde jag och barnen FaceTime för att gratulera deras mormor som fyllde år och det är kul att kunna nyttja teknik för sånt, det gillas. Funkar ju att ringa förstås men det är ju trevligare att kunna se varandra. De hade minus 29 grader och usch så kallt det är. Gillar mycket mer att ha många plusgrader ute ?. Prognosen skvallrar i alla fall om att det blir mildare väder hemma de kommande dagarna och det låter bra. Bara att hålla tummarna!

Vi avrundade dagen med ett besök i Maspalomas för en god middag med hela familjen. Så mycket energi att ladda inför den kommande vårterminen som väntar nästa vecka. Det är fina minnen att tänka tillbaka på under jobbveckorna som kommer.

Idag ska jag verkligen njuta av näst sista dagen på semestern och fortsätta läsa böckerna jag håller på med. Blir en bra dag även denna fredag som är helgdag här på Gran Canaria. Enligt guiderna här så är denna dag att jämföra med vår julafton då det mesta är stängt.

Trevlig fredag!