Nya titlar och nyheterna

Onsdagen har börjat på ett bra sätt, faktiskt trots att jobbmobilen började ringa tidigt på morgonen av nåt som verkade vara en ringrobot (som jag kallar det), när det knappt hinner gå en sekund mellan två uppringningar kan man anta att det inte är en människa som hinner slå numret iaf. Dessutom är det en timme efter här vilket gör att det är ännu tidigare på morgonen än hemma.

Nåja, det blev en timmes kortare sömn än jag tänkte men i gengäld så blir det lite längre tid i solstolen så det är väl egentligen ingen större skada skedd kan man säga ?.

Jag köpte ett par böcker på morgonen och det blir nog att varva spänningslitteraturen med dessa som jag tycker verkade vara intressanta.

Följer förstås nyheterna hemifrån och i synnerhet hur det har gått med branden Öst på stan. Nu när den är släckt så återstår allt efterarbete och annat. Man får väl se om fastigheterna kan repareras eller om de måste rivas för att göras om. Som jag sa igår så är det bara skönt att ingen person kom till skada, för trots att det är stora värden som förspillts så är det ändå materiella ting som går att ersätta.

Dags att ta på solglasögonen och läsa lite!

Trevlig onsdag!