Om jag inte segar ihop

Första jobbdagen detta år började jag tidigt imorse. Sonen skulle skjutsas till tåget för att hinna i tid till sin militära tjänstgöring så det blev till att stiga upp i ottan. Det gick faktiskt bra, trots att det tog en stund att komma ner i varv igår kväll efter att ha packat upp väskan från semestern och pysslat lite hemma. Så 06.30 drog jag igång med dagens jobb och det var skönt att komma igång.

Senare ikväll får nog tvättmaskinen jobba tror jag, i synnerhet mina träningskläder som jag har för avsikt att använda hyfsat frekvent framöver, nu har jag fin inspiration och lust att träna. Om jag inte segar ihop fullständigt så kanske det blir ett pass senare i dag när jobbet är klart. Hade tänkt hinna träna nu på lunchen men inser att jag inte får ihop det med dagens arbete. Så kan det vara ibland.

Så det är bara att se fram emot kvällen här hemma tänker jag. Julen ska också städas undan, men tur som är så är det inte sista dagen förrän på fredag 😉 . Tjugondedag Knut dansas julen ut, så det finns tid kvar än att göra det. Då blir det också tid för tulpaner, en av mina januaritraditioner. Det är så fräscht och fint med en vas fylld med tulpaner, då känns det som att våren kan få komma.

Nu verkar det som att maten börjar bli varm och det är dags att käka litegrann. På eftermiddagen ska jag ägna mig åt en hel del inläsning och förberedelser inför kommande jobb och lite mötesförberedelser också tänkte jag hinna med. Så är man igång igen och får ta nya tag, men först lite paus nu när det är lunch.

Trevlig måndag!