Tre veckor för att skapa en vana

Vilken himla skön avslutning det blev på en lång arbetsdag! Jag gav mig själv en rejäl genomkörare i gymmet och det kändes så bra att vara tillbaka i rutinerna igen. Det var betydligt fler där än dagarna innan jul i alla fall 🙂 .

Jag hann nästan igenom hela mitt program innan det kom massor av nya människor till gymmet. Jag tycker det är riktigt bra gjort att ta sig dit, det är ofta det första steget och bara att göra det är en seger för många. Första gången man gör något så kan man känna sig obekväm och som att alla kollar på en, men så är det inte. Bara att hoppas att många av “nyårslöftena” orkar hålla i och göra det till en vana som är rolig. Det sägs att det tar tre veckor att etablera en vana så förhoppningsvis är de kvar även i februari 🙂 .

Framför allt är det viktigt att komma ihåg att allt är bättre än inget, så om man inte fixar flera gånger per vecka i gymmet så kan man börja med tio minuter hemma för att komma igång. Så brukar i alla fall jag tänka de dagar som det är tyngre att orka.

Denna tidning kom i brevlådan idag, så det blir nog lite läsning senare ikväll för att fortsätta med inspirationen 🙂 .

Trevlig måndag!