Små fadäser efter ledigheten

Full fart hela förmiddagen med en mängd jobb som har samlats, dessbättre har allt gått helt enligt plan och till och med något smidigare än jag trodde. Hade ett möte innan lunch som också gick bra och det verkar bli ett bra resultat av det så småningom. Som en extra bonus fick jag även en liten promenad i det sköna vädret ute, en enstaka plusgrad gav lite vårkänslor. När jag har städat bort julen (snart snart) så ska jag unna mig fräscha tulpaner som jag brukar göra i januari. Så jag har det som ett litet beting för mig själv.

Idag blir det nudlar till lunch, snabbt och enkelt då det inte är så gott om tid, så dessa rader skrivs i väntan på att de blir klara. Resterna från igår gick åt på kvällen då ungdomarna tyckte det var en enkel middag 🙂 .

Tidigt imorse märkte jag att det tydligen var lite segt i huvudet igår morse, första dagen efter ledigheten. Jag bokade en jobbresa för februari istället för januari 🙂 . Oups. Tur att det gick att ändra i alla fall, såg igår i flödet att det inte bara var jag som hade första dagen för att komma igång och upp i tempo igen, flera andra som frikostigt bjöd på sina små fadäser. Alltid kul att kunna få någon att dra på smilbanden lite, så får man nog tänka såna gånger 🙂 . Nu är det dags för mat!

Trevlig tisdag!