Plötsligt hände det

Det blev precis som jag trodde, en bra start på denna jobbvecka. Jag har hunnit med flera bra möten i Stockholm idag och nu ska det bli skönt att snart få gå ombord på planet hem till Umeå.

Mötesplatsen för Västerbotten i Stockholm är en bra plats för samtal och möten där näringslivet, akademien och offentlig sektor har en bra arena tillsammans. Det är viktigt för att stärka länet, regionen och norra Sverige. Dessutom ligger det centralt och är lätt att hitta till vilket också är bra.

Landade innan lunch och hann med ett bra lunchmöte som jag kanske kan berätta mer om längre fram, hur som helst var det spännande.

På väg till nästa möte så fick jag lite oväntad bonustid, så jag slank in på Intersport och åtta minuter senare kom jag ut med ett par nya träningsskor som jag ser fram emot att inviga. Förhoppningsvis så blir det redan imorgon om allt går enligt mina planer efter jobbet. Sjukt nöjd med att det gick snabbt och att de var både snygga, sköna och hade ett riktigt bra pris. Plötsligt hände det! ?

Svårt att återge färgerna på ett bra sätt, jag tycker att de är ännu finare IRL ?

Nu hoppas jag att hemresan går lika smidigt som hitresan och det ska bli skönt att komma hem och lägga sig i egen säng. Precis som det alltid är.

Trevlig måndag!