Stockholm och ettårsdag

Måndag och snart är det dags att åka till Stockholm, för denna gång endast över dagen vilket är skönt tycker jag. Det där med att få sova hemma är så bra. Jag har ett par möten inbokade och sen deltar jag för Umeå kommuns räkning på ett-årsdagen för projekt Västerbotten i Stockholm innan jag styr kosan norrut och hem igen. Hoppas att huvudstaden bjuder på ett hyfsat väder, åtminstone inget regn så är jag nöjd.

Igår blev det en behaglig promenad med maken ute mitt på dagen, trots att det var mulet så är dagsljuset helt klart på väg tillbaka. Vi bestämde oss för att äta en kombinerad lunch och middag, så det blev en sen lunch alternativt tidig middag igår. Sen såg vi att det kommit ett nytt avsnitt av Shooter på Netflix, en spännande serie som vi har börjat se. Så då åkte handarbetet fram, eller ja – det ligger ju framme så länge som jag håller på med det förstås 🙂 . Numera när man varken har små barn eller hundar så går det ju att låta det ligga framme utan att behöva fundera över om små händer eller hundtassar velat pyssla med det.

Första ärmen i stickprojektet är klart och igår hann jag sticka klart mudden på ärm nummer två. När det var dags att börja med mönsterstickningen så började det kännas grusigt i ögonen, så det får vänta till lite senare.

Nu ska jag hinna med en snabb kopp kaffe innan flygtaxin kommer, på återhörande senare.

Trevlig måndag!