Hela söndagen framför sig

Vaknade hyfsat tidigt imorse utan väckarklocka men att istället vara utvilad. Vilken härlig känsla det är. En annan skön känsla var den av lite lätt träningsvärk i vaderna efter gårdagens sejour i slalombacken 🙂 . Just nu känns det behagligt att ha hela söndagen framför sig och det är några plusgrader och mulet just nu, så vi kanske tar en promenad ute för att få lite luft och dagsljus.

Att ha kunnat ha förmånen av att vara utomlands över jul och nyår för att få både sol, värme och framför allt dagsljus gör att januari med sitt mörker känns lite lättare och decembertröttheten är inte längre lika påtaglig. Det blir längre dagar (ja ljusare alltså 🙂 ) för varje dag och det är så skönt.

Nu tror jag att jag ska fylla på kaffekoppen och sen byta om för en promenad ute. Vi hörs senare!

Trevlig söndag!