Det har jag aldrig provat så det kan jag säkert

Idag har det varit en ganska lugn dag även om det har varit en hel del att göra på jobbet, precis som det brukar vara. Men mötesfria dagar som idag blir oftast ändå lugna, i alla fall så får man tid att grotta ner sig i det som ligger framför mig just nu. Lyckades till och med få ihop fyra personers almanackor och hitta tid för ett möte inom två veckor, det är inte ofta det händer 🙂 .

Det har blåst en hel del idag och det var skönt att ha mössa på sig när jag promenerade på lunchen. Hade tänkt hinna köpa tulpaner med mig men det glömde jag helt bort när jag passerade en av blomaffärerna. Jag var helt inne i tankar på ett problem som jag jobbar med just nu, eller problem känns ju fel att kalla det, det är mer en komplex trixighet. För min del tycker jag om att röra på mig samtidigt som jag kan låta tankarna jobba på och oftast är det efter ett träningspass eller annat som jag brukar uppleva att saker landar eller faller på plats. Det är som att huvudet får jobba i fred om kroppen och musklerna får ägna sig åt annat 🙂 .

Det börjar kännas nu att det är dags att koppla av tankeverksamheten för idag, i alla fall den jobbrelaterade. Jag ser fram emot att kanske tända en brasa hemma och sen sätta mig i soffan med stickningen en stund. Mönsterstickningen som jag håller på med just nu är riktigt rolig. När ärm nummer två är klar så blir det ett pyssel att sticka ihop båda ärmarna med resten av koftan, i denna version syr man inte på dem efteråt som annars är vanligt. Så det lär bli en utmaning att få det som jag vill. Men jag säger som Pippi Långstrump – det har jag aldrig provat så det kan jag säkert 🙂 .

Igår fick jag förresten en liten stund över för att inviga mina nya träningsskor och de var perfekta för ändamålet. Sköna, lätta och till ett bra pris. Och dessutom fina tycker jag 🙂 . Sånt som man kan bli glad över en helt vanlig vardag. Om allt går som jag har tänkt imorgon så bör jag få tid tidigt på morgonen att köra ett pass i gymmet, det hoppas jag i alla fall.

Trevlig onsdag!