Ibland räcker inte tiden till

Vilken behaglig kväll det blev igår, helt och hållet i lugn och ro hemma. Jag och Anders har följt serien Homeland tidigare och nu har säsong 6 börjat visas på SVT så vi knappade igång SVT Play (så himla smidigt att kunna se serier när man själv vill och har tid) och såg de två avsnitt som hittills har visats. Jag gillar den serien, den är både spännande och så är den ruggigt aktuell i tiden. Manusförfattarna till den är verkligen spot on. Dessutom hann jag göra två mönsterrapporter på min ärm och mönster nummer tre är påbörjat, så det tar sig.

Idag har det blivit en snabb lunch för alldeles snart är det dags att värma upp apostlahästarna och gå iväg till Nolia för en eftermiddag och kväll som jag har sett fram emot. Umeå välkomnar riktigt intressanta föredragshållare som Hanna Häggqvist som jobbar som framtidsstrateg på Kairos Futures, Alf Rehn som är professor i innovation och entreprenörskap och som är en av “the 30 management thinkers”, Christina Rickardsson som är författare med tuffa och spännande erfarenheter från Brasilien och Vindeln, Magnus Brännström som är CEO för Oriflame och Conny Björnehall som är ansvarig för digitala kanaler på Sogeti. Det finns alla förutsättningar för en mycket intressant eftermiddag och Styrelseakademien som arrangerar har fått till en bra mix tycker jag. Mer om det senare.

Jag klev upp lite tidigare än jag tänkte imorse för att hinna med en halvtimmes coreträning. Ibland räcker inte tiden till mer än så och då får man acceptera det. I och för sig ganska lagom för mig i alla fall på morgonkvisten, det är inte då jag är som mest på hugget för träning. Om man någon gång helt och hållet skulle få styra sin egen tid så skulle det optimala för mig vara att kunna träna mitt på dagen, då är träningen som allra mest givande för mig. Men så ser ju inte jobbet och livet ut alltid, så därför är jag extra glad de dagar då det funkar att hinna med ett kort lunchpass. Jag får alltid en massa extra energi för eftermiddagens jobb då, plus att jag brukar orka hålla mig vaken lite längre på kvällen också 🙂 .

Nu är det dags att kvista iväg så man får en bra plats för att se och höra bra under en intressant dag.

Trevlig torsdag!