Fredagsfeeling!

Då är det fredag igen och det är dags att avrunda en bra jobbvecka. Gårdagens föreläsningar var av hög klass och jag tar med mig många insikter till det kommande jobbet framöver. Flera saker hade jag hört tidigare, men det gör inget när det handlar om viktiga framtidsfrågor kopplat till digitalisering. Dessutom är det nyttigt att emellanåt få bekräftat olika delar från skilda håll. Det blev också många bra samtal under eftermiddagen och kvällen som gav energi. Kul!

Så söt och cool tjej som ger en härlig fredagsfeeling 😉 

Alldeles strax är det dags för lunchseminarium som Marknadsföreningen anordnar och jag ser fram emot att få lyssna till Deeped Niclas Strandh som ska tala. Lunchen tycker jag är ett bra tillfälle att få både mat i magen och förhoppningsvis matnyttig kunskap 🙂 . Förena nytta med nöje liksom.

Under eftermiddagen har jag en del arbete som ska sammanställas inför den kommande veckan och samtidigt inser jag att januari månad snart är slut. Inte klokt så snabbt tiden går.

Vaknade imorse med en skön känsla i magmusklerna, den av en lätt träningsvärk 🙂 . Tackar tänkte jag och så funderar jag på om det kommer att finnas tid för ett pass efter jobbet idag, kanske, kanske inte, vi får se. Ikväll ser jag fram emot en trevlig sådan med ett gäng härliga tjejer och något gott att äta. Kul avrundning på veckan och även januari, en fabulous friday helt enkelt!

Trevlig fredag!