Kunde inte ha blivit bättre

Vilken himla trevlig kväll det blev igår! Ett härligt gäng tjejer med både nya vänner och gamla bekantskaper, massor av skratt och bra samtal tillsammans med ljuvligt god mat. Kan det bli bättre liksom? Verkligen inte 🙂 . Vi var alla överens om att det var kul att avrunda en jobbvecka på ett så bra sätt. Ser fram emot att kunna göra om det snart igen!

För min del så var jag glad över att hinna med ett pass bodypump sent på eftermiddagen igår, det var en bra början på helgen innan det var dags att piffa till sig lite innan kvällens trevligheter. Så skönt att låta musklerna få en duvning också, även om jag hade bestämt mig innan för att inte köra någon ökning av vikterna så kändes det ändå. Det är inte alltid som det behövs så tunga vikter om man fokuserar på korrekt teknik. Då blir det tungt och svettigt ändå. Najs.

Idag blir det en lugn dag med kanske några varv på stickningen efter en promenad ute, solen visar sig och det är behaglig temperatur ute så det gäller att passa på. Skönt att inte ha några ärenden som behöver uträttas varken idag eller imorgon.

Igår kom det lite inspiration och motivation i brevlådan som jag ska läsa idag. Återstår att se om det blir före eller efter promenaden 🙂 .

Senare ikväll är det dags att ta fram klackarna, det är årets upplaga av Handelsgalan som går av stapeln och Anders och jag kommer att delta precis som vi brukar göra. Trevligt att lyfta många duktiga företagare inom handeln i Umeå och att träffa många vänner där. Flera av priserna är framröstade och några är juryval, så det blir spännande att se vem och vilka som blir glada vinnare ikväll. Men nu är det dags att inleda lördagsfriden som Alfons Åbergs pappa sa 🙂 .

Trevlig lördag!