Bära och fixa på agendan

Idag har jag en ledig dag för att hjälpa dottern och hennes sambo att flytta till deras första egna lägenhet. Det är en stor dag, mer för dem förstås än för mig, men ändå. Jag är så glad över att de valde Umeå förstås och det är en ynnest att fortfarande ha nära till dem även när de har flyttat. Så idag är det bära och fixa som står på min agenda tillsammans med dem.

Vaknade med ett leende imorse efter en fin gårdag med årsmöte med vännerna i Umeå centrala moderatförening. Samhällsengagemang och politik är ju i stort sett samma sak för mig och det är roligt att vara intresserad av det.

Det som inte var riktigt lika behagligt var att vakna med ett rejält halsont och tryck över bihålorna. Ska köpa halstabletter och hoppas att det sedan släpper. Hade liksom inte riktigt planerat in någon förkylning dessa veckor 😉 . Ska ju dessutom flyga till Bryssel imorgon för utskottsmöte i Regionkommittén och sen hem på fredag, så att slippa förkylning då är ju att föredra om man får välja.

Nåja, det jag stillsamt kan konstatera är ju att det kunde vara värre och att jag nog helt enkelt får skippa den träning jag hade tänkt mig dessa dagar. Men det kommer ju fler veckor där det finns tid och utrymme för det får man hoppas.

Trevlig onsdag!