Omvald som ordförande!

Ikväll har Umeå Centrala Moderater haft årsmöte och jag är jätteglad över förtroendet att få fortsätta som ordförande för föreningen. Det är verkligen ett roligt uppdrag med många glada moderater. Det är också superkul att få vara en del av en starkt växande förening som är länets största med en härlig blandning av människor, unga som äldre, helt nya i politiken och riktigt rutinerade personer.

Som vice ordförande omvaldes även Elin Jonsson, distriktsordförande för MUF.

 

Så här såg pressmeddelandet ut:

Pressmeddelande 170131:

För ytterligare info: Åsa Ågren Wikström 0703822972

Åsa Ågren Wikström omvald M-ordförande för länets största M-förening

På måndagkvällen omvaldes tidigare riksdagsledamoten Åsa Ågren Wikström som ordförande för länets största moderata partiförening – Umeå Centrala M-förening.

Åsa Ågren Wikström har tidigare bl.a. varit vice länsordförande för Moderaterna i Norrbotten och vice ordförande för Moderatkvinnorna i Sverige. I dagsläget har hon uppdrag bl.a. på EU-nivå för Regionkommittén.

Ett enigt årsmöte gick på valberedningens förslag i alla dess delar. MUF:s distriktsordförande Elin Jonsson fortsätter som vice ordförande i partiföreningen.

– Jag är mycket glad och djupt tacksam för förtroendet! Politik är ett lagspel, och jag är stolt över att leda en stark och engagerad förening som drar åt samma håll. Vi har också haft en mycket positiv medlemsutveckling under det senaste året. Nu kavlar vi upp ärmarna och tar nya tag inför valet 2018. Vi är taggade och ivriga att fortsätta kämpa för moderat politik och arbetslinje på alla nivåer, säger Ågren Wikström i en kommentar.

Årsmötet gästades även av Umeå kommuns nye näringslivschef Peter Juneblad, som informerade om arbetet med att utveckla och förbättra företagsklimatet i Umeå.

—————————————————————————————————————————————–

Det har varit en mycket intensiv dag som började tidigt, så nu ska det bli skönt att få avrunda kvällen hemma innan John Blund hälsar på. Mer än full fart på jobbet hela dagen och sen var det i stort sett bara att direkt promenera iväg till årsmötet som jag ledde. Konstituerande styrelsemöte direkt efter årsmötesförhandlingarna och sen en promenad hem. Så nu är jag verkligen mör 🙂 . Och glad!

Trevlig tisdag!