Rundar av

Så där ja, då är det äntligen dags att runda av och ta helg. Idag har det varit en dag då mötena har gått i ett och jag har haft en deadline att klara av. Kändes bra att allt gick som det skulle jobbmässigt. På morgonen hade jag ett mycket bra möte med kompetenta kollegor där det var fullt framtidsfokus och jag ser fram emot fortsättningen på det.

Hade en ambition om att hinna träna efter jobbet idag, men det får bli en annan dag istället. Hade inte riktigt orken för det idag, men helgen är ju ännu kvar så jag har goda förhoppningar om att det blir något besök på Iksu 🙂 .

Nu blir det lite nyheter och sen en lugn och skön kväll hemma med maken. Man får passa på och hitta lugna stunder när helst det går. Det behövs efter denna dag som verkligen var full fart ända in i kaklet. Så är ju inte alla dagar, lyckligtvis, det skulle vara nog så jobbigt i längden. Så har jag haft det under så många år tidigare, men det är skönt att numera ha mer balans i tillvaron. Dessutom blir man ju inte yngre direkt, så tiden för återhämtning blir ju aningens längre än förr om åren. Men å andra sidan så har man ju numera så oerhört mycket mer erfarenhet och samlad kunskap, så det jämnar nog ut sig. Balans även där alltså.

Trevlig fredag!