Som att mentalt förflytta sig

Ikväll har jag haft förmånen att få se nya kollektionen från Evelina Boström och hennes företag Stylelevel som imorgon även lanserar sin nya webb, håll ögonen öppna! Evelina visade upp en mängd nyheter och det var också kul att se nya bilar på Lindholms Bil som tillsammans med Företagarna hade satt samman kvällens event här i Umeå.

Evelina i mitten tillsammans med hennes duktiga medarbetare som proffsigt visade delar av nya kollektionen.

Lindholms Bil visade senaste modellen av Mini, som var riktigt cool tycker jag. En stor liten bil liksom. Hybrid såklart. Företagarna berättade lite om deras verksamhet också och det är kul att få ta del av trevliga event som dessa av några av Umeås driftiga entreprenörer och företagare.

Igår blev jag så glad över att hitta mina gamla tidningsurklipp som jag skrev om och vilket gensvar det blev! Jag blev riktigt varm i hjärtat av det. Tack alla!

Idag har jag provat på ett nytt pass på Iksu, Barre Move, och oj så kul det var! Det är ett träningspass som bygger på balettens övningar och det var mentalt som att förflytta sig grymt många år tillbaka i tiden. Direkt jag ställde mig i första position var det som att kroppen själv mindes alla rörelser som jag har gjort sen jag var 3,5 år. Även om jag såklart så här många år senare är avsevärt stelare så var det ändå så roligt! Och framför allt rejält jobbigt för en mängd muskler som annars inte används särskilt ofta, så jag ser fram emot att känna av det imorgon. Om man har tur alltså 😉 .

Trevlig torsdag!