Ettårsfirande och kalas

Hurra! Idag fyller min blogg ett år och oj så snabbt det har gått.

Jag har ju bloggat sen 2006 så det är ingen ny företeelse för mig, men det känns ändå lite speciellt för mig med min blogg nu eftersom jag har gjort den och webben helt själv på min egen plattform. Och helt efter mitt eget huvud och tycke.

Tidigare har jag bloggat på andra plattformar och det har väl funkat okej, men att själv äga och göra min egen site är en helt annan känsla. Härligt!

Jag är också grymt ödmjuk och oerhört glad att redan runt årsskiftet ha fått mer än en miljon besök på bloggen, känns nästan overkligt mycket. Jag är glad över att det verkar finnas ett intresse för mina tankar och ibland filosoferande funderingar.

När jag scrollar bakåt lite då speglar det mina intressen väldigt väl, som ni vet så är träning, handarbete, resor, samhällsfrågor och familjen mina största intressen och hobbies. Så lär det nog fortsätta framåt också.

Jag har förstås lite nya tankar om min blogg och webb för att fortsätta min egen utveckling, men än så länge är det i sin linda och jag lovar att återkomma till det längre fram när jag har konkretiserat det mer.

Ikväll ser jag fram emot att ha hela familjen hemma, lite i efterskott ska vi fira min fina son som fyllde tjugo år för några veckor sen. Det här med att få ihop hela familjen med vuxna barn som jobbar och sen min egen kalender har varit en utmaning hittills i år och därför är jag så himla glad att alla nu hade en ledig helg samtidigt och att vi får umgås tillsammans.

Trevlig fredag!