Familjehelg med firande och träning

Måndag igen och det är dags för en ny vecka. Inga resor denna vecka och det är skönt att få vara på hemmaplan helt och hållet. Det blir ändå en i stort sett fullmatad vecka som strax ska dras igång.

Jag har haft en underbart ljuvlig helg tillsammans med hela familjen, båda mina vuxna barn har varit hemma och jag har tagit tillvara varje minut. De har varit här hela helgen och vi har pratat och skrattat massor, ändå känns det som att helgen gick över på typ en timme. Vi firade sonens tjugonde födelsedag lite i efterskott med några presenter. Jag tycker alltid att det är så roligt att se deras reaktioner när de får öppna sina paket, det har alltid varit min favoritstund på födelsedagar och julaftnar ända sen de var små.

Sonen tränar mycket och hade önskat sig en ny pulsklocka och vi gick ihop och köpte denna tillsammans åt honom. Han blev så glad och det var så roligt att se. Värmde ljuvligt gott i mammahjärtat 🙂 .

Igår innan alla skulle åka så hälsade vi på hos dottern och hennes sambo för en kopp kaffe. De har fått det så himla fint i deras nya lägenhet och där lär de trivas hur mycket som helst.

Igår kväll promenerade jag och maken ner till Iksu plus, en promenad på sisådär fem minuter. Det är perfekt att ha gymmet så nära, behöver ingen bil för att ta sig till träningslokalen. För min del blev det ett hyfsat långt pass styrketräning i gymmet, det var ett tag sen jag gjorde det. Kändes fint och mycket välbehövligt kan jag säga. Hoppas att jag hinner med flera träningspass denna vecka, det får i alla fall vara ambitionen för min del.

Nu är jobbveckan startad och det är dags att ta tag i det som väntar.

Trevlig måndag!