Ganska rimlig temperatur ändå

Idag vaknade jag upp till en kall morgon, minus elva grader var det ett tag sen vi hade senast. I normala fall är det ganska rimlig temperatur mitt i februari, men givet att det har varit så milt väder så länge så känns det kallt. På förmiddagen har jag möte i Skellefteå men tack vare bra teknik så deltar jag från Umeå på det mötet och slipper alltså köra tretton mil enkel väg för det. Himla smidigt.

Imorse blev det varmare kläder än vanligt, så fleecejackan åkte på. Känns som att det var helt rätt val för förmiddagens jobb 🙂 .

Vaknade annars upp med en behaglig aning om lite lätt träningsvärk i kroppen och sånt får man ju bara vara glad och tacksam för. Ikväll är det uppstart för Business Arena här i Umeå som har konferens här hela dagen imorgon med ett stort deltagarantal. Stadsbyggnadsfrågor och fastigheter är huvudfokus dessa dagar, det blir intressant att delta och jobba där. Om jag hinner jobba undan det som ligger framför mig idag så kanske jag får utrymme att röra på mig lite på Iksu innan kvällens möte. Får se under dagen hur allt jobb löper på.

Trevlig tisdag!