Vacker vårvinterdag och uppladdning

Solen sken från tidiga morgonen idag och det är en vacker dag med kanske nog så många minusgrader, men klart väder brukar ju ge vackra dagar så man får väl ta det onda med det goda 🙂 .

Det går ju inte att komma ifrån att det är vackert ute denna årstid, även om jag verkligen ser fram emot värme längre fram. Bilden är av stadskyrkan här i Umeå och jag gillar verkligen denna vy på väg in till stan.

Har en helt ledig söndag idag och det är ju så himla skönt. Imorgon är det fullmäktige så del av dagen ska jag ägna åt att fortsätta förbereda det.

Det lär bli en mastig dag imorgon, förmiddagen ska ägnas åt den årliga bolagsdagen då fullmäktige får information från de kommunala bolagen. Efter det är det många interpellationer, enkla frågor och motioner utöver att den reviderade investeringsbudgeten ska beslutas. Så idag är det skönt med en ledig dag som uppladdning inför en lång dag imorgon.

Veckan som kommer blir också helt på hemmaplan och det är skönt tycker jag. När ljuset återvänder så brukar jag få lust att fixa lite hemma, kanske sy nya gardiner till något av rummen och pyssla lite med blommorna. Så kanske har jag både tid och ork till det under den kommande veckan, får se hur det går med det. Vissa av blommorna är i behov av att få vandra vidare om man så säger, så det får nog bli ett besök på någon av blomaffärerna i stan som till exempel hos Camilla som är duktig och har väldigt mycket grönare fingrar än jag 🙂 .

Vårsolen är skön att se, men det är ju det där med att se hur fönstren ser ut efter hösten och vintern… Lite varmare väder krävs för att det ska gå att putsa fönstren, men jösses vilket behov det är av det. Nåja, det får vänta lite. Nu blir det nog några varv på stickningen istället, mental uppladdning inför den kommande veckan 🙂 .

Trevlig söndag!

 
Follow my blog with Bloglovin