Är det bara jag?

Undrar om det bara är jag, men jag tycker att tiden går snabbt just nu. Det är redan fredag, igen kan man nästan säga. Klagar absolut inte alls, mer en reflektion bara. Ännu en jobbvecka är klar och det går snabbt så här på våren. Kanske beror på att ljuset är tillbaka och att det börjar bli längre dagar för varje dag nu. Känns fint i alla fall!

Det har fått bli en vilodag från träningen idag, bara promenad och vanlig vardagsmotion, sånt som man inte blir svettig av. Kanhända blir det mer tung träning under den kommande helgen, tänkte ta dagarna som de kommer utan att planera dem. Men veckans sammanlagda träning känns bra i kroppen, som att musklerna har fått användas och förhoppningsvis blir starkare utan att ha ont någonstans.

Förra helgen putsade jag fönstren, dock bara på insidan då vädret inte riktigt medgav att det gick att putsa även utsidan. Det blev ändå betydligt klarare sikt, så jag får se om det är dags även för utsidan. Det brukar knappt kännas lönt att göra det förrän gatorna är sopade, för något år sen var jag sjukt nöjd med att ha putsat våra fönster och så gick det typ en dag innan det var dags för maskinerna att sopa upp allt grus från gatorna och då kändes det nästan som att man fick börja om från början. Så i år väntar jag nog.

Däremot blir det nya gardiner, jag har inte riktigt haft orken att börja med det under kvällarna i veckan som har gått, men nu blir det helg och ledigt så nu tänkte jag ta tag i det.

Gillar skarpt mina suveränt bra maskiner, som här min overlock som jag inte byter bort för något. Sjukt bra att sy med och ni ser ju själva resultatet, perfekta sömmar! Så jag tänkte att köket skulle få lite vårfräscht i fönstren, får nog återkomma senare med hur det blev. Våra fönster är riktigt gamla och har inga “normala” mått, så det blir till att sy själv när man är sugen på att byta till något nytt. Åtminstone vår och höst/jul brukar jag vilja byta gardiner, lite för att följa med årstiderna och ljuset.

Så här års vill jag helst ha in massor av dagsljus, fast helst inte direktsol, det blir så varmt inne då. Men man får nog ta det onda med det goda och att dagarna nu blir längre och ljusare är ju bara härligt!

Ännu en ledig helg står för dörren och det är nästan så man får nypa sig i armen, bara att hoppas på fint väder också.

Trevlig fredag!