Våren blir spännande

Helgen som gick var en mycket bra och trevlig sådan, den innehöll både umgänge med goda vänner och många skratt och bra samtal, och även bra vila. Igår var det en riktigt bra söndag med vila på agendan. Hade bestämt mig för att göra så lite som möjligt under så lång tid som möjligt och jag ska villigt erkänna att det är en utmaning. Men jag tycker ändå att jag lyckades ganska bra faktiskt.

Allt fick bero, ja förutom några varv på stickningen men det är ju också vila och avkoppling för mig. Summa summarum riktigt bra helg alltså.

I lördags på morgonen så tog jag tag i något som jag har tänkt rätt länge, men skjutit upp. Jag städade i ordning bland mina sygrejer och oj så skönt det var att ha det gjort. Som feng shui i själen nästan.

Det är inte riktigt klart än, ska fixa några hyllor och annan förvaring också, men jag är en god bit på väg i alla fall. Sen så hann jag med lite läsning av instruktionsboken, eller åtminstone lite bläddrande i den. Jag gillar ju teknik och sånt som ni vet, så det är ju inte utan att man blir så glad över att få en instruktionsbok på 276 sidor på USB. Perfekt, smidigt och smart.

Det är också en intressant distinktion som Bernina gör, detta är instruktionsboken till en sewing computer, alltså en sydator. Inte bara en symaskin längre alltså. Digitaliseringen pågår inom alla områden.

Idag är det vårdagjämning och det har varit en mulen dag, men att våren är på väg råder det inget tvivel om. Själv är jag i startgroparna för att ta fram cykeln, eller rättare sagt se till att få lös den från isen på gården 🙂 . Ska göra ett nytt försök om en stund igen.

Veckan som kommer är relativt innehållsrik och varierad på jobbfronten, sen ska det avverkas ett årsmöte med bostadsrättsföreningen också. Våren lär fortsatt vara spännande och jag ser fram emot många olika saker både på jobbet och för egen del. Ljuset och de allt längre dagarna för med sig mer energi och lust att jobba med nya idéer och inspel, jag känner en tydlig skillnad jämfört med i november och december.

Trevlig måndag!