Unnar mig att känna mig nöjd

Nu unnar jag mig att känna mig nöjd över det jag har sytt, nämligen nya gardiner till köket. Nu är de sydda, strukna och upphängda i köksfönstren och det känns som att få släppa in våren litegrann hemma.

Nu vill jag gärna fixa nya blommor till fönstren också, ett par av de som har kunnat gömma sig bakom vintergardinerna har fått helt krasst slängas. Det var inte mycket mer med det. Så just nu är det lite tomt, men det är rätt skönt det också faktiskt.

Det blev en bra start på veckan! Nu blir det en lugn och skön kväll hemma, kanske något kul på Netflix innan Bonusfamiljen och Homeland. Det blåser rejält ute och ikväll har maken hjälpt mig att få lös cykeln, så nu blir det skönt att få börja trampa igen. Framför allt går det ju så mycket snabbare än att promenera. Vårtecken det också.

Trevlig måndag!