När det regnar i livet, lek i vattenpölarna

Måndagen svischade förbi och jag har hunnit med en hel del idag, faktiskt nästan allt som jag hade på min att-göra-lista. Idag är det 8 maj och det har snöat. Snöat. Kontrasten från i fredags blir nästan inte större, då var det +21 grader och sommarvärme. Idag +2 och snö.

Inte alls svårt att förstå vad jag hellre föredrar, i synnerhet en bit in i maj. Men, inget att göra åt förstås och det blir ju inte varmare för att man gnäller. Och varje år så blir det ju ändå sommar, så i år lär väl inte vara något undantag tänker jag 🙂 .

När det regnar ute i livet, lek i vattenpölarna – Nalle Puh är klok 🙂 .

Ikväll har jag förberett lite inför resten av veckan och nu tänkte jag koppla av en stund i soffan och kolla lite på teve. Bara att samtidigt hoppas på att detta kalla väder snart vänder och att värmen kommer åter.

Trevlig måndag!