Ända in i kaklet

Då var det äntligen en efterlängtad fredag och ledig helg som väntar, känns så skönt samtidigt som det inte är klokt hur tiden rusar. Emellanåt så känns det lite som att det bara finns måndag och fredag varje vecka, men det är nog mer ett tecken på hur mycket det är att göra under veckorna.

Nåväl, det ska i alla fall bli riktigt skönt att få lite avkoppling och vila på hemmaplan denna helg. Ikväll ser jag fram emot att träffa en riktigt god vän för en bit mat, prat och skratt. Som det alltid brukar bli när vi ses.

Jobbmässigt så har det varit typ ända in i kaklet just nu och de kommande veckorna ser också ut att bli händelserika. Den som lever får se som det heter. Såg att det nu är sex veckor kvar till midsommar och vi skrattade lite grann tidigare i dag då en kollega sa “och då vänder det mot mörkare tider igen” 🙂 . I och för sig sant, men då är ju också det så ljuvligt med ljus i stort sett dygnet runt under sommaren. Redan nu är det ju så härligt med ljusa kvällar, dock så är det ju inte just nånting bevänt med värmen. Alltså det här med att det bara var fyra grader idag och lite snöflingor i luften, får man påminna om att det är typ mitten av MAJ.

Nu ser jag verkligen fram emot kommande sommar och ledighet, kanske framför allt värmen. De år som det har varit varmt i maj så har det känts som att sommaren blivit så mycket längre. Uteservering i värmen tidigt på sommaren är ju så skönt. Till exempel. Just nu skulle jag vara glad åt att slippa mössa och vantar när man cyklar 😉 . Nåja, vädret är ju som det är och svårt att göra något åt. Så då får man istället koppla av under helgen och pyssla med annat.

Jag tycker om att uppmärksamma några av alla duktiga entreprenörer och företagare som vi har här i Umeå och idag är jag riktigt nöjd med att ha fått lite piff på naglarna hos Amanda på Creative Beauty. Skicklig och väldigt säker på handen!

Nu är det dags att träffa vänner och käka en bit mat!

Trevlig fredag!