Det blir en bra kväll

Då var det måndag igen och för ovanlighetens skull så blev det hittills ingen rivstart på veckan, utan jag fick förmånen att faktiskt hinna med jobbet i ett bra tempo. Det är ett par veckor kvar till midsommar, eller egentligen inte förstås, det är ju midsommar redan nästa vecka (!).

Vädergudarna verkar verkligen inte gilla mig, det mulna och något kylslagna vädret fortsätter även idag. Men, förstås inget att göra något åt. Fast ändå. Lågtryck så här typ hela maj och halva juni är ju ingen höjdare. Jag gillar ju våra ljusa kvällar och nätter så här års och med lite värme så skulle man ju kunna nyttja det ännu bättre. Men det är väl som andra kloka personer brukar säga, regnet behövs också.

Ikväll är det dags för gruppmöte för den moderata kommunfullmäktigegruppen, och det stora ämnet idag är givetvis besluten som är tagna om att sälja en tiondel av AB Bostadens fastighetsbestånd. Jag tycker att det är bra att fler aktörer kommer till Umeå och etablerar sig på marknaden. Det behöver en ort i stark tillväxt. Dessutom är ju det kommunala bostadsbolaget trots detta ändå den största aktören här.

Så det blir en bra kväll med de moderata vännerna och sannolikt en bra diskussion även om andra aktuella frågor i lokalpolitiken.

Trevlig måndag!