Utanför komfortzonen

Midsommarhelgen börjar gå mot sitt slut och jag känner mig faktiskt väl förberedd inför den kommande veckan. Imorgon kommer jag att ägna i stort sett hela dagen åt att resa, det blir tre flighter från Umeå via Stockholm och London innan jag är framme i Murcia i Spanien imorgon kväll.

Det är litegrann som att kliva utanför komfortzonen, det där med att hålla en presentation på engelska i ett ämne jag fått plugga in och läsa på om. Men det gick ju bra förra gången så jag tänker att det nog kommer att göra det nu också. Och om det inte skulle göra det – vad är det värsta som kan hända liksom?

Jag har packat en liten väska för resan och så har jag gått igenom min presentation en gång till, så nu tänkte jag koppla av en stund. Inte för att denna söndag har innehållit särskilt många aktiva timmar, men det blev ändå en cykeltur till stan för att göra ett par ärenden.

Det såg ut som att det inte regnade, men istället var det som en regndimma så glasögonen blev blöta ändå. Syrerik luft kan man ju säga, jag funderade en stund på att byta om till träningskläder men idag stannade det vid en tanke. Regnet fick mig på andra tankar. Och att det bara var tretton plusgrader.

Jag kollade in väderprognosen för Murcia, och det verkar som att jag kan lämna paraplyet hemma i alla fall. Enligt prognosen kommer temperaturen att variera mellan 33 och 38 grader (!). Lite skillnad mot här hemma 😉 .

Jag ser fram emot en spännande vecka och att kanske kunna få åtminstone ett par timmar på tisdag eftermiddag för att ha möjlighet att se lite mer än enbart konferenslokalen också. Det är inte alltid tid ges till att hinna se litegrann av stället man besöker. Men nu gick det inte att resa hem igen förrän på onsdag förmiddag, så på tisdag när konferensen är slut hoppas jag få en liten ledig stund.

Trevlig söndag!