Allt gick över förväntan smidigt

Sommaren står för dörren och jag ser fram emot att börja semestern på fredag. Innan dess är det en hel del som ska hinna färdigställas, men det ska inte vara något mankemang med det hoppas jag. En resa till Bryssel står också på veckans agenda, det är möte med CIVEX-utskottet som väntar.

Igår blev det en lång men mycket bra dag då jag fick hjälpa sonen att flytta in i sin första egna lägenhet. Oj så roligt! Han flyttade in i en jättefin etta och kommer nog att stortrivas där. Ljus, fräsch och välplanerad. Så vi fixade och trixade en del med alla grejer för att få dem på rätt plats, och allt gick över förväntan smidigt.

Det är typ världens stoltaste mamma (jag alltså 😉 ) som har blandade känslor av att se detta. Blandningen består av glädje, stolthet och lycka över att han nu också har tagit klivet in i vuxenvärlden “på riktigt” och det är underbart att få följa båda mina härliga barn på deras väg framåt i livet. Glada barn är nog det bästa som finns tror jag.

Det mesta är på plats och hans nya soffa anländer nog också inom kort, så himla mysigt och fint han har det.

Idag har jag ägnat förmiddagen åt att rensa mejl (ja, jag vet att det borde få vänta tills imorgon, men det är skönt att ha det gjort nu) och därefter har jag och maken gjort en grov planering av vår kommande semesterresa och bokat upp några platser som vi ser fram emot att besöka. Det ska bli så roligt och intressant, denna semester blir annorlunda mot våra tidigare sommarresor men det känns spännande och lite utmanande.

De senaste åren har vi börjat vår sommarsemester med en resa för att därefter få tid hemma till att vila och koppla av. Att resa i början av semestern funkar perfekt som nedvarvning och vila för mig, så jag ser fram emot samma upplägg även i år. På fredag bär det av och det ska bli härligt! Känns också extra skönt att inte hela familjen lämnar hemmet samtidigt, utan att någon är hemma och har koll. Förhoppningsvis är även målandet av fastigheten färdigställt när vi kommer hem också, det är också en milstolpe.

Trevlig söndag!

 <a href=”https://www.bloglovin.com/blog/18507911/?claim=6j5ca7a8nqe”>Follow my blog with Bloglovin</a>