I maktens öga

Just nu sitter jag på Arlanda och väntar en stund på mitt nästa flyg på väg till Bryssel. Det är dags för terminens sista utskottsmöte med CIVEX i Regionkommittén och jag ser fram emot att landa i ett varmt Bryssel ikväll.

Hemma verkar det som att sommaren inte riktigt vill ta sig, bara 14 grader och kalla vindar gör ju inte att man är särskilt sugen på att sätta sig på uteservering direkt, åtminstone inte utan fleecepläd och infravärme. Det är förstås inte kul för krögarna i stan som givetvis inte heller gillar vädret, eller i alla fall konsekvenserna av det.

Det har varit en riktigt utmanande period den senaste tiden och nu ser jag verkligen fram emot en bra semester. Som ni ser så har jag inte hunnit med bloggen heller så där som jag skulle ha velat, men så är det emellanåt.

Så nu är det dags som sagt för sista svängen med uppdrag och på fredag väntar första dagen på semestern. Skönt!

Precis som vanligt när jag reser så brukar jag läsa, antingen e-böcker som just nu eller ljudböcker om jag har med stickningen eller kör bil. Himla kul att ha vant sig vid de nya (nåja, i alla fall om man jämför med tiden som har gått sen Gutenberg ?) sätten att läsa böcker.

Även om jag också köpte en “riktig” bok för inte så länge sen, så tycker jag numera att det är så mycket smidigare att ha böckerna i paddan. Ingen extra vikt att bära på och det finns ljus inbyggt.

På väg från Umeå så började jag läsa Per Schlingmanns senaste, I maktens öga, och den började bra. Däremot hade jag gärna sett att den helst var dubbelt så lång, 500 sidor är lagom ?. Så nu, medan jag har wi-fi, ska jag passa på att kolla efter mer läsning. Tips emottages tacksamt!

Trevlig onsdag!