Lite humor är alltid bra

Denna lördagsmorgon är en solig sådan och om en liten stund så ska jag promenera ner till Iksu plus för ett träningspass. Idag tror jag att det blir cardio, konditionsträning alltså. Igår körde jag ett pass muskelkondition som bodypump är, och det var skönt att känna att det inte var lika jobbigt som gången innan. Tungt är det ju och ska så vara, men det kändes bättre i kroppen efteråt och då är jag nöjd.

Denna bild är rolig och lite humor är alltid bra tycker jag 🙂 . Idag har jag inte lika mycket träningsvärk som förra veckan, så det är ett tecken på att kroppen börjar komma tillbaka efter semestern.

Så skönt med sol idag även om det blåser en del. Resten av lördagen är helt tom, så det blir en avkopplande dag helt utan måsten. Kanhända blir det ett besök på Noliamässan, vi får se.

Trevlig lördag!