Grattis gumman!

Måndag och jag har så smått börjat vänja kropp och knopp vid att det snart är dags att börja jobba igen. På torsdag drar allt igång igen, och jag gör mitt bästa med att inte ännu börja fundera så mycket på jobb, men med den typen av jobb som jag pysslar med så är det inte så lätt att stänga av eller låta bli att “slå på”. Så det är bara att erkänna att jag imorse har svarat på ett par mejl…

Men resten av dagen kommer att fokuseras på familjen, dottern fyller år idag så det blir lite kalas för henne senare idag. Idag är det hela 23 år sen jag fick möta henne för allra första gången och det var en livsomvälvande händelse, precis som det är för de allra flesta som blir föräldrar.

När dottern var liten, och även innan hon kom till världen, så gillade jag att fotografera. Det man kan tänka idag är att tänk om det hade funnits digitala bilder redan då… Men det var rullar på 24 eller 36 bilder som skulle framkallas och man kunde se fotografierna först när de kom fram. Så jag minns att denna bild blev en överraskande sådan och så som jag hoppades att den skulle bli. Ibland har man tur helt enkelt 🙂 .

När sonen kom så blev det av naturliga skäl något mindre tid för fotografering, två små plus hundar och att få lös en hand för att fota är inte alltid en helt enkel kombo 🙂 . Men jag har några guldkorn till foton av honom också och det är så hjärtevärmande att kunna kolla på dem samtidigt som man undrar hur fort tiden går. Egentligen liksom.

Men så länge man har turen av att få vara frisk så är det bara att göra sitt bästa för att ta vara på tiden. Ju äldre man blir desto mer inser man att livet inte går i repris.

Så nu är det dags att fixa i ordning lite och även förbereda kvällens styrelsemöte.

Trevlig måndag!