Tack för förtroendet!

Politiken är en del av mitt liv och samhällsfrågor har jag alltid varit intresserad av, eller i alla fall sen mellanstadiet får man väl säga. Men det tog ändå ganska länge innan jag med hjälp av det berömda bananskalet, eller ödet, slumpen eller vad man nu vill kalla det, tog steget och engagerade mig.

Frihet under ansvar och att man ska göra rätt för sig och jobba 100 procent av sin förmåga har alltid varit ledstjärnor för mig. Alla människor har en egen kraft i sig och när man får komma till sin rätt, var än det är och på vilket sätt det blir, så kan man bidra med sin förmåga för att vårt samhälle ska fortsätta vara det fina land som vi gemensamt har byggt upp.

Därför är det ett självklart val för mig att vara moderat.

Genom åren har jag haft många uppdrag för Moderaterna, lokalt, regionalt, nationellt och nu även internationellt, och jag är stolt och ödmjuk inför det. På min webb kan du läsa mer om mina uppdrag som jag har och har haft om du vill.

För några år sen hade jag förtroendet att få sitta i styrelsen för Moderatkvinnorna Sverige och var även andre vice ordförande där. Ett roligt uppdrag som också var mycket lärorikt och gav många bra kontakter och vänner från hela landet.

Nu känns det kul att också få förtroendet att få vara ansvarig för Moderatkvinnorna i Umeå efter Elin Jonsson. Nästan som en minicomeback 😉 . Skämt åsido, det är ett förtroendeuppdrag som är roligt.

Nu är det snart dags för styrelsemöte med Umeå centrala moderatförening där jag är ordförande och ikväll drar vi igång höstens aktiviteter på det politiska planet. Efter det är det gruppmöte inför fullmäktige, så samhällsengagemang är den röda tråden för kvällen.

Det känns bra att ha ett par dagar kvar av semestern och jag ska göra mitt bästa för att maxa dem på ett bra sätt.

Trevlig måndag!