Back in business

Då är sommarsemestern obönhörligen slut och imorse vid sju drog jag igång höstens arbete. Jag försöker göra mitt bästa för att inte växla upp tempot omgående, men det är inte helt enkelt ska jag säga.

Jag har ägnat förmiddagen åt att komma ikapp med mejlboxen och är snart klar med det. Skriver detta i väntan på att maten ska bli varm och tänker att det nu är dags att börja vänja magen vid mer regelbundna tider än under semestern.

Cyklade till jobbet före sju imorse och även om det var en fin morgon så är det definitivt inga höga temperaturer, inte för att just denna sommar har levererat det överhuvudtaget. I alla fall inte här hemma. Så det var nästan så att jag började tänka i banor av handskar och halsduk på cykelturen till stadshuset.

Vanligtvis är jag ganska morgonpigg och så här första dagen efter semestern var det faktiskt inte jobbigt att stiga upp, det överraskade mig lite. Men det kommer säkert senare 🙂 .

Solen skiner och det är en vacker dag här i Umeå. Fördelen med att börja tidigt på morgonen är förstås att man kan sluta lite tidigare på eftermiddagen, och idag har jag ännu inte bestämt mig för om det blir en stunds träning efter jobbet. Eller något annat. Det är också en frihetskänsla av att inte ha några åtaganden för kvällen.

Nu är maten snart klar och jag är back in business igen.

Trevlig torsdag!