Den sovande spionen

Vaknade tidigt även denna morgon och valde att fortsätta läsa boken som jag började på igår. “Den sovande spionen” av Camilla Grebe och Paul Leander Engström var riktigt bra. Det är en spionthriller som har Stockholm i händelsernas centrum och känns ruggigt aktuell.

Som vanligt när jag har läst ut en bra bok så vill jag direkt börja på en ny. Just nu har jag inte så många titlar som väntar på  mig, men jag ska se om jag hittar nåt mer på Adlibris. Har du något bra tips som du vill dela med dig av så tar jag tacksamt emot det 🙂 .

Idag har det inte regnat som igår, men däremot har det varit en rejält blåsig dag. Solen kom fram så på eftermiddagen tog jag och maken en promenad längs Umeälven.

Imorgon är det måndag och en ny arbetsvecka väntar. Det känns skönt att ha en vecka utan så många inbokade möten, det kommer rejält av den varan under resten av hösten, så att få tid att borra ned sig i olika frågor och jobba med analysarbete som tar tid blir en bra grej den kommande veckan.

Mitt jobb har sällan eller nästan aldrig kontorstider, under semestern och Noliamässan har jag fått några intressanta uppslag att jobba vidare med. Det gör också att man får försöka ha lite egen disciplin och träna på att stänga av jobbet när man bör vara ledig. Det är ett av mina träningsmål för hösten. Alltså inte bara fysisk träning på agendan 🙂 .

Nu ser jag fram emot att hitta fler bra böcker!

Trevlig söndag!