Coffee is my sunshine

I morse var det bara att ta fram regnjackan och torka glasögonen när jag hade cyklat till jobbet. Inte så att det vräkte ned men tillräckligt för att regnjackan skulle behövas. Och så bara elva grader gör ju att jag längtar till sol och värme. Vad är det liksom för fel på sol och plus tjugofem grader? 🙂

Mitt på förmiddagen idag bestämde jag mig för att införskaffa en lite större termosmugg för kaffe, det finns ingen kaffebryggare där jag jobbar så jag tar med mig förmiddagskoppen hemifrån. Men den termosmugg jag hittade i skåpet hemma efter sommaren funkade i och för sig bra, men var ju ack så liten och nätt. Typ bara för en kopp kaffe. Not enough för att ta sig fram till lunch 🙂 .

Så jag ska nog ta mig för att hitta en större termosmugg, som en liten uppladdning inför hösten.

Har fått många bra tips på bra böcker att läsa också, tack så mycket ni som delat med er av det! Jag har köpt och laddat ned ett par, eller ja det blev nog faktiskt några fler än ett par om man ska vara helt ärlig 😉 . Gillar att nu både vara sugen på mer läsning och att ha orken för det också. När jag läser mycket så känns det som att man laddar kropp och knopp med nya tankar och idéer, något som kommer att behövas framöver har jag en bestämd känsla av.

En annan känsla jag har är den av en begynnande och behaglig träningsvärk efter gårdagens pass bodypump. Den senaste tiden har jag mest kört egen styrketräning i gymmet kombinerat med lite konditionsträning, men igår var jag ganska trött efter jobbet och för att träningen ändå skulle bli av och inte soffan skulle dra allt för mycket, så valde jag ett gruppträningspass. Ibland behöver man bara nån som hojtar och tjoar på en och säger vad man ska göra för att komma igång med kroppen. Och igår var det en sån dag.

Under devisen man ångrar aldrig ett träningspass efteråt, så kände jag mig nöjd över att ha tagit mig till Iksu och sen kört ett pass där. Det blev inga viktökningar igår, det får komma kanske nästa gång. Det räckte gott med att få upp en rejäl puls och vara nödgad att torka golvet vid min plats efteråt 🙂 . Bodypump är en kombination av muskelstyrka och kondition och igår kändes det extra mycket att det är muskelkondition som instruktörerna kallar det.

Nu är nog min mat strax klar, skönt att ha kvar lite rester i kylen som jag värmer till lunch. Försöker minska på onödigt matsvinn, plus att det faktiskt var ganska gott så resterna funkar fint.

Trevlig tisdag!