Inget jag hade planerat för

Sen i fredags ungefär har jag känt av nån förkylningsbacill som försöker bosätta sig hos mig och med motsvarande frenesi har jag försökt mota bort den. Det blev ju en lugn helg med vila och värme i bastun så jag tänkte att den då hade gett upp kampen. Men nej då. I alla fall så har den satt sig i halsen nu och jag vaknade tidigt imorse av att det kändes som knivar i halsen.

Så det verkar som att jag får fortsätta med mina huskurer och hoppas att de funkar. Jag kan ju meddela att jag faktiskt inte har planerat för någon förkylning direkt 😉 . Men det blir väl vad det blir och så får man ta en dag i taget. Hm. Jag som hade tänkt ta ett konditionspass idag. Nåja, det går ju att göra en annan dag förstås. Ingen fara på taket liksom.

Morgonen började med mulet och det såg ut som att det hängde regn i luften, men så sprack det upp tidigare på förmiddagen och solen kom fram. Så det blir nog en snabb lunch så jag hinner med en liten promenad ute i finvädret i alla fall. Kameran får hänga med, ska försöka få in den vanan och samtidigt lära mig olika funktioner på den. Om jag får till några bilder som är fina så får ni se dem senare förstås 🙂 .

Nu är maten varm och det är dags för lunch så jag hinner med en sväng utomhus innan eftermiddagens arbete väntar.

Trevlig onsdag!